EVENT

Mivel a power szintek 2 hetente változnak ezért nem biztos, hogy a jelenlegi kiírás még aktuális! A fő oldalon gyakrabban frissítem őket.

Szintek: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Elite

Bronze/Event Vault: Ez a szint már csak az Event Vault alatt elérhető pályáknál létezik. Indításhoz szükséges szint 30-as. Minimum és ajánlott 1100 power level.
Egy átlagos játékos számára egy-két lövéssel ölhető szint. Jelenleg 9 tokent kér az indításhoz. Achivement sorozatuk jutalmaként ad Legendary (narancssárga) tárgyat. Ezek pl 6 körönként adnak egy szet elemet.
Összességében egy 8 részes szet-hez kell: 4*6*9 + 2*8*9 + 2*10*9 token. Ami nem kevés. Pár elhanyagolható tárgy mellett a végén egy gem boxal záródik a 8.-ik elem készhezvétele. Ami nem biztos, hogy ér 738 tokent. Ez goldra átszámolva, ha csak 10-eket nyitunk és nincs leárazós koronánk, akkor 70*360.000, ami 26.640.000 gold.
Természetesen itt nem lesz plusz gemünk a tárgy ismétlődésekből, és még dragonstone-t sem dob, szóval érdemben csak pazarlás.

Silver: Minimum 2300 power level szükséges az indításhoz. Tárgyakat tekintve Artifact (piros) itemeket kaphatunk. Ez a szint szintén nem jelent kihívást még egy normálisabb gearrel rendelkező 60-as számára. Többnyire ez is szólózható és 1-3 lövéssel ölhető minden mobja. Beugró itt 9 token.
Gold: Minimum 52800 power level szükséges az indításhoz. Ezen a szintem már az ellenségek ellenállása erősebb, így több lövéssel írthatók. A tárgyakat tekintve itt már a Relic (kék) tárgyakat zsebelhetjük be. Beugró már 12 token.
Platinum: Minimum 74200 power level szükséges az indításhoz. Komoly gearrel rendelkező játékosok számára még szólózható lehet, de a felesleges kaja, pia, és idő miatt már célszerű csapatban nyomni. Tárgyilag itt már a Mythic (sárga) elemeket kapjuk. Beugró már 15 token.
Elite: Az indítás feltétele, hogy meglegyen a full platina szett, valamint a platina minimum 74200-as power szintje. Valamint csekély 25 beugró token. Egy élet van csak! Halál esetén 125 gemért folytatható a pálya.

Fabeled legerősebb itemeket achik után lehet kapni, ha megvan a full platina szet, például 60 pvp, dragon raid, tournament után. Vagy 10, 25, 50, 75, 100, 110 teljesített elite event kör után.

Fontos tudni, hogy korábban csak az azonos színű itemek adtak set bónuszt, most már a silver+gold és a platina+fabeled item kombók is adják a set bónuszokat!

Továbbá nem elhanyagolható információ, hogy a shopból vehető token boxok ára csökkenthető a 120.000 és 360.000 goldos árról, ha a pvp részlegen veszünk az aktuális event ideje alatt koronát, ami alapból 50 gembe kerül, de máris ad 5% árengedményt.
Ezet a kovácsnál tudjuk item evo-val tovább csökkenteni. Feltétele, hogy PVP meccseken szerezzünk PVP tokeneket, amiket szintén a shop, pvp részén nyersanyagra költsük, majd evó-zzuk a koronánkat. Profik már akár fél áron is tudnak venni így tokeneket.
Egy átlagos játékos is le tudja így alkudni 360.000-ről például 270.000-re a boxok árát, ami kevesebb farmolást igényel.
Természetesen, ha lusták vagyunk pvp-zni, akkor lehet 999 gemért kék koronát venni, ami már nagyobb leárazást biztosít, vagy 240 gemenként tudunk evó anyagot venni a húzáshoz, ami 10-10 nyersanyagot jelent.
Lila színtől már 15-15 db kell így a gem is növekszik.

7.6-os Patchtől megszűnt az úgynevezett Bronze Event szint. Vagyis átkerült az Event Vault alá, ahol így új achi sorozatok érhetők el alacsony szintű játékosok számára, de más is kipörgetheti őket.

7.5-ös Patch után már a Bronz szint is 6-ról 9 tokenre emelkedett. Valamint a Dungeonok is tokenekért játszhatók

3.6-os Patch legfőbb változtatása, hogy az indításhoz szükséges tokeneknek az invetory-ba kell lenni, különben nem tudsz indítani.
Ugyanez a helyzet a dragon stone-al is, csak az inventory-ba lévővel tudsz vásárolni.

2016.05.14-től megjelent a Fabled elnevezésű új minűség, mely a Mythic-hez képest erősebb.