TIPPEK - TIPS

MAGYAR

XP Boot camp
Amikor elérhető a Roadmap alatt az XP Boot camp, akkor célszerű hamar végigvinni és az második szál utolsó pályáját sokszor újrajátszani, mert minden kör 5800XP-t ad és csak 4 word energy-be kerül.

Salvage tokens
A napi belépéseknél kapható bronze, silver vagy gold salvage tokenek szintén jól használhatók nyersanyag és XP gyűjtésre.
A Word mappon a legutólsó 3 csillagos teljesített pályáról 1 kattintásra begyűjthető vele a jutalom bónusz XP és drop rate mellett.
Például ha már megvan a 23-as állomás utolsó része is. Az már elég sűrűn ad trainert, 3 vagy 4 csillagos karaktert.

War
Először is ez event viszonylag ritkán érhető el, viszont nagyos sok jutalom szerezhető vele, ezért ha megy az esemény célszerű nagyon gyorsan jelentkezni!
Ha összegyűl a 8 fős csapat az alábbi dolgokra kell figyelni és lehetőség szerint betartani.
1. Amikor elindul a war van egy 2 perces időszak, amikor fel lehet mérni az ellenséges erőket, vagyis Raid energiát felhasználnálva Scout, vagyis kémlelést lehet végezni.
Itt ugyanúgy, mint egy sima raid-en el lehet dönteni, hogy az adott ellenfél verhető lesz e élesben.

2. Tényleges war idő kezdetekor ne az ellenfél támadásával kezdjük, hanem a három erőd (stronghold) támadásával.
Itt három hullámban kell 14-14-14 zombit megölni, amivel el is lehet foglalni az adott erődítményt, ami plusz bónusz ad a csapatoknak.
Ügyeljünk rá, hogy ha nem rakunk rá védelmező csapatot, akkor 5 perc múlva újra foglalhatóvá válik, ami nem baj, mert újra lehet zombikat ölni és jobbik esetben még Refill-t is kaphatunk.
Vagyis általánosan érvényben lévő elvárás, hogy ne tegyél védelmet egyikbe sem!

3. Ha úgy látod nem vagy olyan erős, hogy további pontokat szerezz, akkor ne építsd újra a camp-ed, mert megint le fogják verni és ezzel csak ingyen pontokat adsz az ellenfélnek.
Ugyanez érvényes arra, hogy nem csak a 8 fő láthatja a háború állapotát, hanem úgynevezett mefigyelő (spectatre) módban bármelyik klántag nézelődhet és javíthatja a lerombolt táborokat.
Ezzel szintén megnehezítheti a hadbanálló klántársak életét, ami szigorúan tilos!

4. Lehetőség szerint először a szintednek megfelelőeket támadd, ne vedd el a lehetőséget a kisebbektől, hogy pontokat szerezzenek.

5. Ha erősebbeket látsz már csak, akkor sem kell feladni, mert, ha csak egy karaktert is ki tusz nyírni, minimálisan ugyan, de gyűjtöd a pontot azzal is.
ENGLISH

XP Boot camp
When the XP Boot camp is runing under Roadmap it useful to finish fast the act 2 last stage and replay as many as you can for 5800 XP / try for only 4 word energy.

Salvage tokens
Usually can get salvage tokens for daily logins. It could be bronze, silver of gold tokens. Its very useful to geather materials and XP-s.
In the Word map sections find the last stage what you cleared with 3 stars and get rewards with one click for extra xp and drop chanche.
For example if you already finished the stage 23's last map you have a great chanche to get trainers or 3-4 stars characters.

War
Under translation...