Tippek

Event farmolás: token, ds, kövek, evo anyagok, frodó
A dolog lényege, hogy az eventek indításához alapból tokenre van ugye szükség, de ha csak valaki beinvel, akkor van választásom, hogy rádobom, vagy sem a tokent.
Ezt kihasználva szükség lesz egy ALT karira, ami már képes eventet indítani legalább bronze szinten, azaz minimum 1100 powerrel rendelkezik és van legalább 6 token nála.
Belépünk az ALT karival egy böngészőből, valamint belépünk a sajáttal is egy másik böngészőből (IE, Firefox, Waterfox, Chrome, Opera, Opera Next, Safari).
Meghívjuk magunkat partyba, így a két karakterünk egy csapatban lesz. Felmerül a kérdés, hogy akkor csak annyiszor mehetünk amenyni tokene van az ALT karinak?
Persze hogy nem, mert akkor nem farmolás lenne...

Amit tennünk kell: Az ALT karival oda megyünk az event falhoz és rányomunk a bronze fokozatra. Elindul a visszaszámlálás 60 másodpercről. Ha átnézünk a saját karakterünkre látjuk, hogy azt ALT egy bronz eventre szeretne menni, és megkérdezi, hogy mi is akarunk e.
Visszatérünk az ALT-hoz, fut a számláló visszafele. Az a lényeg, hogy amikor rányomunk, hogy Bronz eventre mennék, akkor ezután a 60 másodpercen belül be kell zárni az ALT böngészőjét és már csak a mi karakterünk böngészője fut. Az ALT kilépése nem szakítja meg a visszaszámlálást, így simán el tudjuk fogadni a bronz eventet.
Mivel farmolni megyünk, ezért amikor kérdezi, hogy rádobod e a 6 tokent, hogy a végén boxot is kapj, nyomsz egy NO-t. A pályán lévő segítők, íjászok, balliszták, ha túlélik az event végét, akkor jó esély van rá, hogy tokent vagy ds-t dobojanak. Ha szerencsések vagyunk körönként akár 1-4 tokent vagy ds-t is kaphatunk.

Fontos tudnivaló még, hogy ha gyorsan próbálunk menni többször ezzel a módszerrel eventre, akkor kb az 4.-ik belépési kísérlet előtt az ALT fog kapni egy üzenetet, hogy sok belépési kísérlet történt rövid időn belül, ezért körülbelül 5 percig nem fog tudni vissalépni a játékba. Áthidalás lehet, a lassabb event teljesítés, vagy egy második ALT beszerzése...
A dolog végülis BUG kihasználásnak minősül, ezért mindenki csak a saját felelőségére használja!

 • Az arany fontos a játékban. Legyen meg a 6 arany bonuszos ékszered (2 gyűrű, 2 kitűző, 1 nyaklánc, 1 medál) Kovácsnál tudod elkészíteni a Gold Bonusz-os napon. Ha nincs sok pénzed, akkor 3 fehérből csinálj zöldet, vagy 4 zöldből egy kéket. 60-as szinten közel 30% bonuszt lehet elérni ékszerenként. Valamint az apperiance set-ekbe is lehet félhold (Crescent) köveket rakni és fejleszteni, melyek plusz %-ot adnak még a tárgyak mellé.
 • Az ékszerkövek (jewel) farmolásához jó segítséget nyújt, ha van két item findos gyűrűnk, valamint ha van tartalék apperiance szettünk, akkor ebbe rakhatunk item find köveket. Így nagyobb eséllyel találunk jobb minőségű/mennyiségű tárgyat, üvegcséket (potions), vagy ékszerköveket (jewel).
 • Event token-es dobozt naponta 3x lehet nyitni. Magyar idő szerint 1:00, 09:00 és 17:00 órakor. 3-100 tokent dobhat (főleg 3-at)
 • Fejezd be az összes pályát minimum az első fokozatban, hogy megkapd a Királynő Áldás-át (Queen Blessing) Ez 4 óránkét 15 percig xp bonuszt ad. Áldás és Xp ital (sárga) összeadódik!
 • szintlépéshez (xp farmoláshoz) a legjobb, ha Queen Blessing alatt futsz Adamar Sanctum-ot. Ilyenkor 2 perces XP italt (sárga) a kígyó végénél kell meginni. Így csak a bossért 8500xpt kapsz. Ha ügyes vagy 3-5x végig lehet menni egy Blessing alatt (15 perc) Gyűjtsd a sárga potit és kérj segítséget ha lassabban megy!
 • 60. szint után is lehet szintet lépni, csak skillpontot kapsz (HP-t és mannát nem) mindig 5 000 xp-vel több kell hozzá. 61-62-63-hoz 105k, 110k, 115k xp.
 • 2 legfontosabb passiv skill a HP (stamina) és az Armor, hogy túléld a 60-as eventet az erősebbekkel. Ezeket húzd ki mihamarabb.
 • Ha részt veszel a TOP100-as rendezvényeken időzítsd úgy, hogy a tartalék belépőket duplapontos idők alatt használd el, valamint a score boxokat is ekkor nyisd ki!
 • Sajnos nem túl nyílvánvaló:
  • Az itemekbe rakott ékköveket is tudod fejleszteni és szintet léptetni, nem kell külön lennie! 
  • A kedvenc köveidet ki lehet venni goldért és átrakni másik tárgyba
 • Új patchek nem minden esetben töltődnek le automatikusan, ezért célszerű Google Chrome alatt meglátogatni a hola.org oldalt, ott át rakni romániára a régiót és láss csodát már jön is a patch. Megjegyzés: csak módjával, mert többnyire az elején még elég bugos.