TOURNAMENT

A Bajnokságon 2 heti rendszerességel érhető el friss tartalom.

A lényeg: 9 pályát lehet teljesíteni négy nehézségi szinten, melyek szerencsés esetben speciális köveket dobhatnak. A rendszer lényege, hogy 5 féle színű követ lehet gyűjteni, ezeket Level 5-ös szintre kell húzni és ezek után vehető ki érte speciális nyeremény. Ezeket többször is ki lehet venni, ha van elég lv5-ös szetted, de maximalizálva van 3-3 darabra. A nyeremények banner, öv vagy trophy lehet, ami váltakozik 2 hetente. Egy adott pálya indításához 10 Valor szükséges, melyet a teljesítések utáni dobozokból tudunk szerezni, venni gemért, dobhat frodó Valor Box-ot, vagy az idő múlásával újratöltődik (18 perc = 1 valor).
Illetve nem olyan régen bevezették a Merit Coinokat, melyek a kivett jutalmak mellé járnak, és ezek egy tournamentes fizető eszközök, amiből lehet venni akár 30,6%-os félhold gold findos követ.

Kövek fejlesztése: A fusion esetén ne a hagyományos köveket olvaszd bele, mert úgy nagyon sokat kell farmolni, hanem a tournamentes köveket, mert jobbik esetnen 3-5 egyforma színű elég ahhoz, hogy az adott köved maximális szintű legyen.

Frodó vadászat / TOP100: Ahogy az Etikett fülön már volt róla szó a harcokat célszerű csapatban megvívni, mert így speciális boxokat lehet begyűjteni a sárga zsákos emberkétől (többnyire már csak Frodó-nak hívjuk a Gyűrűk ura után, mer ő a Zsákos Frodó), ami lehet gold, gold box, rare itembox, tournament score, item evo box vagy valor box. A dolog lényege, hogy ezket a Frodó által dobott jutalmakat úgy is megkapod, ha nem is dobtál arra a körre valort. Ebből következik, ha egy három fős csoport elindul vadászni, akkor ne egyszerre dobja be mindenki a valorjait, hanem az első 3 körben az első játékos, a második 3 körben a második játékos, majd a harmadik játékos az utolsó 3 körre, így máris megháromszorozódik az esély, hogy valami értelmes dolog essen. Mivel sűrűn dobja a tournament score boxot is, így azokat célszerű úgyanúgy felhasználni mint event esetén, hogy a duplapont alatt nyitogassad, mert ha a top100-ba szeretnél kerülni, akkor ezek elég nagy lökést adhatnak. Főleg ha a score köveket is húzod mellette.