Tournament

Valor box:

125 gem (akciósan 63)
10, 20, 30, 70, 200


A 9 kő maxolása után kapott merit coinsból vehető tárgyak:
-10mc: 10 heroes essence
-50mc: 50 heroes essence
-10mc: 100.000 silver
-50mc: 500.000 silver
-50mc: 90 Chomper
-30mc: skill rúna
-30mc: max 17.85% add goldos félhold kő
-240mc: max 30.60% add goldos félhold kő
A Bajnokságon 2 heti rendszerességel érhető el friss tartalom. Váltás kedd hajnalban történik.

A lényeg: 9 féle pályát lehet teljesíteni négy nehézségi szinten, melyek szerencsés esetben speciális köveket dobhatnak. A rendszer lényege, hogy 5 féle színű követ lehet gyűjteni, ezeket Level 5-ös szintre kell húzni és ezek után vehető ki érte speciális nyeremény, melyek banner (zászló), belt (öv), trophy (trófea). Ezeket többször is ki lehet venni, ha van elég lv5-ös szetted, de maximalizálva van 3-3 darabra. Egy adott pálya indításához 10 Valor szükséges, melyet a teljesítések utáni dobozokból tudunk szerezni, venni gemért, dobhat frodó Valor Box-ot, vagy az idő múlásával újratöltődik (18 perc = 1 valor).

Kövek fejlesztése: A fusion esetén ne a hagyományos köveket olvaszd bele, mert úgy nagyon sokat kell farmolni, hanem a tournamentes köveket, mert jobbik esetnen 3-5 egyforma színű elég ahhoz, hogy az adott köved maximális szintű legyen.

Frodó vadászat / TOP100: A harcok során speciális tárgyakat lehet begyűjteni a sárga zsákos emberkétől (többnyire már csak Frodó-nak hívjuk a Gyűrűk ura után, mer ő a Zsákos Frodó), ami lehet gold box, rare item box, tournament score, valor box, fúziós rúna, kaja, item fusion box, 4-10 token. A dolog lényege, hogy ezket a Frodó által dobott jutalmakat úgy is megkapod, ha nem is dobtál arra a körre valort. Ebből következik, ha egy három fős csoport elindul vadászni, akkor ne egyszerre dobja be mindenki a valorjait, hanem az első 3 körben az első játékos, a második 3 körben a második játékos, majd a harmadik játékos az utolsó 3 körre, így máris megháromszorozódik az esély, hogy valami értelmes dolog essen. Mivel sűrűn dobja a tournament score-t is, így azokat célszerű úgyanúgy felhasználni mint aréna esetén, hogy a duplapont esetén menni, mert ha a top100-ba szeretnél kerülni, akkor ezek elég nagy lökést adhatnak. Főleg ha a score köveket is húzod mellette.

Tipp
Ha meghaltok egy platina szinten, vagy szeretnéd egyedül megoldani a néhéz pályákat, akkor egy kis bug kihasználásra lesz szükség és egy másik karakterre (alt).
Fő karakterrel indítaszt egy platina szintet és meghalsz. Az alt karival indítasz egy bronze szintű pályát ugyanabból a pályából és inveled a fő karaktert és fogadod az altod invelését.
Betölti a pályát újból a fő karakternek. Nem dobsz rá! Levered a bronze szintű pályát és irány a town. Láss csodát a fő karidnak a bedobott platina szint után adja a jutalmat és a boxokat.
Sajnos ez a mószer event esetén nem használható így.